ADI9. ATTON. 77/ 2914

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ

## ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

### ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Από το πρακτικό 4/2014 της συνεδρίασης του Δημοτικού

Συμβουλίου του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου.

ΘΕΜΑ: Έγκριση ψηφίσματος για την αποκατάσταση των ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου από την Κυβέρνηση.

Στον Εύοσμο σήμερα στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Κορδελιού – Ευδαμου στις 12 του μήνα Μαρτίου του έτους 2014 και ώρα 18:00 μ.μ. συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού – Ευδαμου ύστερα από την υπ' ορίθυ, πρωτ. 14972/7-3-2014 πρόσκληση του Προέδρου κ. Παπαβραμίδη Πολυχρόνη, που επιδόθηκε νόμιμα με αποδεικτικό, στα παρακάτω μέλη, σύμφωνα με το άρθ 95 του Ν.3483/08 Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα, το άρθ.87 του Ν.3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης».

- Φουρκιώτη Νικόλαο
- 2. Τεβεκέλη Μάλαμα
- Μεσθανεώς Πέτρο
- Βογιατζή Μαριάνθη
- 5. Φαρμάκη Ιωάννη
- Ευθυμιάδη Ευθύμιο
- 7. Κατσιά Λάζαρο
- 8. Σαββίδου Αβρόρα
- 9. Τσαρτσάλη Ξανθούλα
- 10. Μουρατίδη Αχιλλέα
- 11. Γιαννακόπουλο Ιωάννη
- 12. Παπαδόπουλο Θεοφάνη
- 13. Κιούρκα Άννα
- 14. Χριστόπουλο Θωμά
- 15. Θεοδωρίδη Παναγιώτη
- 16. Μανδαλιανό Αλέξανδρο
- 17. Ζητηρίδη Θεόδωρο
- 18. Ανανιάδη Νικόλαο
- 19. Αιβάζογλου Σοφία
- 20. Γρηγοριάδη Παναγιώτη

- 21. Χωραφά Μιχαήλ
- 22. Γκούμα Αστέριο
- 23. Ραπτόπουλο Ελευθέριο
- 24. Κυρκαλά Ηλία
- 25. Χατζηβρέττα Δημήτριο
- 28. Καμαρινό Ιωάννη
- 27. Μαξούρα Γεώργιο
- 28. Τριανταφυλλίδου Σοφία
- 29. Κοντσίδη Αντώνιο
- 30. Σωτηράκη Κωνίνο
- 31. Ταλατά Βασίλειο
- 32. Καφαρίδη Απόστολο
- 33. Δημητρίου-Ερμείδου Δρ.
- 34. Λεμπετλή Παρασκευά
- 35. Σούλα Πέτρο
- 36. Σεμερηζίδη Ζαχαρία
- 37. Τσακαλίδη Βασίλειο
- 38. Ναθαναηλίδη Λεωνίδα
- 39. Καπνιά Ασπασία
- 40. Βασιλειάδη Ανέστη

### Generated by CamScanner

Από τα σαράντα ένα (41) μέλη ήταν: Παρόντες: τριάντα ένας (31).

Απόντες: δέκα (10): Βογιατζή Μαριάνθη, Γιαννακόπουλος Ιωάννης, Χριστόπουλος Θωμάς, Θεοδωρίδης Παναγιώτης, Ζητηρίδης Θεόδωρος, Χωραφάς Μιχαήλ, Ραπτόπουλος Ελευθέριος, Χατζηβρέττας Δημήτριος, Σεμερτζίδης Ζαχαρίας, Καπνιά Ασπασία.

Στη συνεδρίαση κλήθηκαν επίσης οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Ευόσμου και Ελευθερίου - Κορδελιού κ. Θεοδωρίδης Κων/νος και κ. Τουλή Μαρία αντίστοιχα, σύμφωνα με το αρθ. 67 παρ. 8 του Ν.3852/2010, και οι πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων Νέων Ελευθερίου – Κορδελιού και Ευόσμου κ. Λαζαρίδου Ελισάβετ και κ. Αραμπατζής Δημήτριος αντίστοιχα.

Στη συνεδρίαση επίσης ήταν απούσα η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου-Κορδελιού κ. Τουλή Μαρία και απών ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου κ. Θεοδωρίδης Κων/νος.

Μετά τη διαπίστωση απαρτίας, ο Πρόεδρος κ. Παπαβραμίδης Πολυχρόνης κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης στην οποία κλήθηκε και ήταν παρών ο Δήμαρχος κ. Λαφαζανίδης Ευστάθιος, σύμφωνα με το αρθ.95, παρ.5 του Ν. 3463/2006 (ΚΔΚ) και του αρθ. 67 παρ. 6 του Ν.3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης».

-Οι Δ.Σ κ.κ. Μεσθανεύς Πέτρος, Γκούμας Αστέριος, Σωτηράκης Κων/νος, Κοντσίδης Αντώνιος, Τριανταφυλλίδου Σοφία, Παπαδόπουλος Θεοφάνης αποχώρησαν μετά την συζήτηση του 1<sup>ου</sup> θέματος.

Ο Δ.Σ κ.Καφαρίδης αποχώρησε μετά την συζήτηση του 5° θέματος. Ο Δ.Σ κ. Σούλας αποχώρησε μετά την συζήτηση του 7° θέματος.

Ο Πρόεδρος ανέφερε το με αριθμό 10° θέμα της ημερήσιας διάταξης και ενημέρωσε το Δ.Σ. σχετικά με την εισήγηση του Δημάρχου κ.Λαφαζανίδη Ευστάθιου σύμφωνα με την οποία : Ο σύλλογος φυσικών προσώπων Ελληνικού Δημοσίου ζητά από την Κυβέρνηση και τον

Generated by CamScanner

Ο Πρόεδρος ανέφερε το με αριθμό 10° θέμα της ημερήσιας διάταξης και ενημέρωσε το Δ.Σ. σχετικά με την εισήγηση του Δημάρχου κ.Λαφαζανίδη Ευστάθιου σύμφωνα με την οποία : Ο σύλλογος φυσικών προσώπων Ελληνικού Δημοσίου ζητά από την Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της χώρας την αποκατάσταση των αποταμιεύσεων στην τιμή κτήσης των ομολόγων τους. Θέτει το θέμα στην ΚΕΔΕ προκειμένου να υπάρξει κεντρικό ψήφισμα αναλόγου περιεχομένου για του ομολογιούχους όλης της Ελλάδος.

Και κάλεσε το σώμα να αποφασίσει σχετικά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση όπως είναι καταχωρημένη στα πρακτικά μετά την απομαγνητοφώνηση, αφού άκουσε όσα είπε ο Πρόεδρος,

# ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

NTOAH AH

Εγκρίνει το ψήφισμα των φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου που ζητά από την Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό της χώρας την αποκατάσταση των αποταμιεύσεων στην τιμή κτήσης των ομολόγων τους. Θέτει το θέμα στην ΚΕΔΕ προκειμένου να υπάρξει κεντρικό ψήφισμα αναλόγου περιεχομένου για του ομολογιούχους όλης της Ελλάδος.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 77/2014. Αφού εξαντλήθηκαν τα θέματα της ημερήσια διάταξης λύθηκε η συνεδρίαση. Συντάχθηκε αυτό το πρακτικό και υπογράφηκε.

Ο Πρόεδρος

Τα Μέλη

Παπαβραμίδης Πολυχρόνης

Ακριβές απόσπασμα